Ne brinite se ako vas ovaj tjedan nervira, u nedjelju KRiP opće znanje testira! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 21. 3. - 20:00 - internet

Ne brinite se ako vas ovaj tjedan nervira, u nedjelju KRiP opće znanje testira!

Proljeće ćemo dočekati jedino kako znamo: velikim i zabavnim kvizom općeg znanja i kulture. U nedjelju, 21. ožujka, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 23. po redu Live stream Opći KRiP. Pod vodstvom stand-up komičara i strastvenog astronoma Gorana Vugrineca zaigrat ćemo novi kviz od osamdesetak pitanja i šest-sedam kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Anatolije i Asurbanipala do Zemuna i zimnice. Osim standardnih pubkvizaških pitanja, pripremili smo i nešto asocijacija, zagonetki, ABC pitalica i apstraktne umjetnosti iz Painta.

Ako želite sudjelovati u kvizu, okupite ekipu od maksimalno pet članica/članova, osigurajte si stabilnu internetsku vezu i rezervirajte nedjelju navečer za KRiP. Ekipna ulaznica iznosi okruglih 50 kuna. Svoj kvizaški tim možete prijaviti klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoju kvizašku ekipu možete sastaviti od obitelji, prijatelja, boljih ili gorih polovica, a zahvaljujući cijeloj paleti super aplikacija za komunikaciju možete se bez problema povezati s Tvornicom cjepiva Davora Filipovića ili kako se već zove vaša standardna ekipa za pub kvizove. U svakom slučaju, pokušat ćemo vas malo zabaviti i mentalno pripremiti za nove radne pobjede!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (21. 3.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter