Nazovite frendove, probudite baku: KRiP vas čeka u podrumskom mraku! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 29. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Nazovite frendove, probudite baku: KRiP vas čeka u podrumskom mraku!

Nakon vrlo uzbudljive jučerašnje večeri, na kojoj su se Braća Karagmazovi ponovno popeli na tron u Metropolisu, vrijeme je za najavu našeg novog nedjeljnog kvizaškog spektakla.

U nedjelju, 29. listopada, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu zaigrat ćemo (već!) osmo kolo naše jesenske lige općeg znanja. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca pokušat ćemo se super zabaviti uz novi set sastavljen od stotinjak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja znanja, a za najbolje i najsretnije ekipe vrhunski nagradni fond pripremili su naši dragi partneri GRIF, Commodore’s gin, pizzeria Blue Sky, Bistro & Bar Pappar, Maredo, Laser tag Arena Zagreb i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi, a zbog ograničenog broja mjesta sve zainteresirane pozivamo da svoj stol osiguraju kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati, dakako, zaigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Live stream Opći KRiP #134 vodit će naš voditelj Luka ugodnoga glasa, a kao i uvijek, čekamo vas s devedesetak minuta odlične kvizaške zabave. Svoju maksimalno peteročlanu ekipu možete prijaviti kupovinom ekipne ulaznice (6.64 eura) ispod:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter