Naše obavijesti pozornost vam kradu: Vraćamo se u najljepši vrt u gradu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
utorak, 18. 04. - 20:00 - The Garden Brewery

Naše obavijesti pozornost vam kradu: Vraćamo se u najljepši vrt u gradu!

Dragi ljubitelji kvizova, pive, klope i vrtova: krećemo s prvim ovogodišnjim kvizaškim druženjem u vrtu The Garden Breweryja (Slavonska avenija 26/1) i to u obliku lige!

Svaki drugi utorak organizirat ćemo dvosatni zabavni kviz općeg znanja pod vodstvom našeg kvizaškog stand-up majstora Gorana Vugrineca, a vaše bodove ćemo zbrajati i, nakon odigranih šest kola, proglasiti pobjednike proljetne lige.

Za vas smo pripremili klasično savršen nagradni fond koji, uz The Garden Brewery, osiguravaju restorani Full Circle, koji će biti pokrovitelj prvog kviza ljetne lige, i Submarine Burger, kao i dekice da vam bude udobnije. Osim kvizova općeg znanja održavat će se i naš filmski kviz MovieManiac s kojim krećemo već tjedan nakon održavanja prvog kola proljetne lige, a bit će tu i različitih tematskih kvizova.

Prvi kviz, dakle, odigrat ćemo u utorak, 18. travnja, s početkom u 20:00 sati. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 10 eura, a zbog ograničenog kapaciteta vrta sve zainteresirane pozivamo da se prijave što je prije moguće ispunjavanjem ove prijavnice:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Gardenu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Iako se radi o ligi, dobrodošle su i ekipe koje žele zaigrati nevezano za nju. Prijavite ekipu dok ima mjesta!

Vidimo se u najljepšem kvizaškom vrtu. 🙂

Prijavite se na KRiP Newsletter