Kvizovi po terasama ko gljive niču, ali najbolji kviz još uvijek je na Twitchu - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 6. 6. - 20:00 - internet

Kvizovi po terasama ko gljive niču, ali najbolji kviz još uvijek je na Twitchu

Kakav bi to kraj tjedna bio da ga ne okrunimo još jednim kvizom općeg znanja i kulture. U nedjelju, 6. lipnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 34. izdanje Live stream Općeg KRiP-a. Pod vodstvom stand-up majstora i čovjeka koji je alergičan na prašinu, ambroziju i riječi duže od četiri slova, Gorana Vugrineca, zaigrat ćemo veseli kviz sastavljen od osamdesetak pitanja tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih i nemogućih područja od akni i Amnesty Internationala do Zika virusa i Zlatka Komadine. Uz uobičajene “pitanje-odgovor” prepreke, pripremili smo i finu zalihu ABC pitalica, zagonetki, asocijacija i paintovskog kiča.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam je potrebno za igru je stabilna internetska veza. Okupite svoju ekipu, smislite neko kul ime i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Sjednite s obitelji pred ekran, pozovite prijatelje na gajbu pive ili se putem neke od dostupnih aplikacija za daljinsku komunikaciju povežite s Političkim usponom Damira Filipovića ili kako se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. U svakom slučaju, KRiP će vam još jednom pokušati malo ublažiti stres kraja tjedna!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (6. 6.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter