Najava nam kasni i zadnji je čas, ali besplatnim kvizom KRiP časti vas! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 13. 6. - 20:00 - internet

Najava nam kasni i zadnji je čas, ali besplatnim kvizom KRiP časti vas!

S obzirom na to da je iza KRiP-a veseli ali naporan tjedan, odlučili smo ga okruniti jednim besplatnim kraćim kvizom općeg znanja i kulture. Osnovna poanta je zahvaliti vam na svim ovim mjesecima vjernog praćenja, ali usput ćemo iskoristiti priliku i testirati jednu novu kategoriju, dobro poznatu onima koji su KRiP imali priliku odigrati uživo u Metropolisu, u onih mjesec dana njegova postojanja prije zatvaranja svijeta. Riječ je o kategoriji POTROJENA LIČNOST, ali više o njoj ipak na samome kvizu.

U nedjelju, 13. lipnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 35. izdanje Općeg KRiP-a, ali ovaj put za vas smo pripremili jednodijelni kviz sastavljen od 45 pitanja tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od alotropije i Atike do zatezne kamate i Zore živih mrtvaca. Kotizacije nema, sudjelovanje je potpuno besplatno, svaka bi ekipa trebala biti sastavljena od maksimalno pet osoba, a sve što vam treba za igranje kviza nalazi se na sljedećim poveznicama:

OBRAZAC ZA IGRANJE KVIZA

TWITCH KANAL NA KOJEM ĆE SE PRIKAZIVATI KVIZ

Nakon što odigramo kviz, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratke pauze vratit ćemo se u prijenos, proći kroz sve točne odgovore i najaviti koje ćemo ekipe nagraditi. Službeni poredak svih ekipa objavit ćemo u ponedjeljak oko podneva.

Nastavljamo lijepu tradiciju kripovskog druženja nedjeljom. Slušamo se!

Prijavite se na KRiP Newsletter