Na novom kvizu svoj brk omasti - spremi novčanik, KRiP te časti! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 19. 12. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Na novom kvizu svoj brk omasti - spremi novčanik, KRiP te časti!

U najljepšem mjesecu darivanja nastavljamo s kvizaškim poklonima. U nedjelju, 19. prosinca odigrat ćemo novi kviz općeg znanja i kulture.

Pod vodstvom stand-up majstora i velikog verstappenovca Gorana Vugrineca, koji se prije drastičnog rebrandinga najavljivao kao Goran Vugrinec Goc, u Metropolis Clubu ćemo s početkom u 19:30 sati odigrati 42. po redu Opći KRiP. Za vas smo pripremili sveukupno stotinjak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja, a naših devet veselih kategorija pobrinut će se da vam dva sata prolete u dobroj kvizaškoj zabavi.

Sudjelovanje je besplatno, a svaka ekipa smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba. Zbog vrlo ograničenog broja stolova u Metropolisu postavljenih na preporučenim razmacima, potrebno je skupiti ekipu i prijaviti se klikom na ovu prijavnicu:

Gotovo u isto vrijeme – s početkom u 20:00 sati – isto izdanje kviza odigrat ćemo i online putem. Pod vodstvom misterioznog KRiP-ovca čiji bi glas trebao biti na svakoj audio verziji Priča iz davnine zaigrat ćemo Live stream Opći KRiP #53 sastavljen od osamdeset pitanja, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. U duhu fer pleja, svaka ekipa može imati maksimalno pet članica/članova, a kako je kviz besplatan – nema potrebe za prijavom. Svi linkovi potrebni za igru nalaze se ovdje:

TWITCH KANAL NA KOJEM ĆEMO EMITIRATI KVIZ

OBRAZAC ZA IGRU – 1. DIO

OBRAZAC ZA IGRU – 2. DIO

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter