Na moru galebovi, na jezerima rode, KRiP se vraća na internetske vode! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 8. 8. - 20:00 - internet

Na moru galebovi, na jezerima rode, KRiP se vraća na internetske vode!

Nakon nekoliko kvizova uživo, odlučili smo ponovno organizirati jedan veliki lijepi online kviz. U nedjelju, 8. kolovoza, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo novo izdanje Live stream Općeg KRiP-a, našega kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up majstora i šaptača psima Gorana Vugrineca opet ćemo zaigrati kviz od osamdesetak pitanja i osam kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Age of Empires i Andrije Mohorovičića do ZET-a i zulufa slavnih osoba. Uz standardna pubkvizaška pitanja, možete očekivati i ponešto slikovnih zagonetki, asocijacija, ABC pitalica i viškom šećera inspiriranih odvratnoća iz Painta.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igranje stabilna je internetska veza. Okupite svoju ekipu, rezervirajte kraj tjedna za KRiP i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Važna napomena: sve ekipe koje su igrale kišom natopljenu HALABUKU #3 u vrtu Garden Breweryja prošle nedjelje imaju besplatan upad na ovaj live stream kviz. 😊 Samo nam u napomenu prilikom prijave napišite “kišna HALABUKA – ime ekipe pod kojim ste igrali kviz“.

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Uspavajte klince i probudite kvizaše u vama, okupite prijatelje kod sebe doma ili se putem neke od dostupnih aplikacija povežite s Kolindinim kolajnama ili kako se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. Slušamo se u nedjelju u 20:00 sati!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (8. 8.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Sljedeći kvizovi

Stalkajte KRiP na Facebooku

Pretplatite se na KRiP Newsletter