Na kraju tjedna na uvijek istom mjestu organiziramo novu općekulturnu fiestu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 2. 5. - 20:00 - internet

Na kraju tjedna na uvijek istom mjestu organiziramo novu općekulturnu fiestu!

Nakon tematskog kviza posvećenog devedesetima koji je u srijedu odigralo (dosad nezamislivih) 380 ekipa, vraćamo se svojem najdražem području. U nedjelju, 2. svibnja, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo novo izdanje Live stream Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom nekadašnjeg Philipsovog promotora dentalne higijene i popularnog stand-up komičara Gorana Vugrineca, zaigrat ćemo kviz sastavljen od 80-ak pitanja raspoređenih u sedam kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od aluminijske soli i Amarcorda do Zlatne bule Bele IV. i Zone sumraka. Za vas smo, kao i obično, pripremili cijelu seriju kul pitanja, ABC izazova, asocijacija, zagonetki i slika u Paintu zbog kojih bi si van Gogh odrezao oči.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica iznosi okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje je malo slobodnog vremena u nedjelju navečer i stabilna internetska veza. Okupite ekipu, kupite kokice i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Okupite familiju ispred TV-a, pozovite mali broj prijatelja na pivu ili se nekom od aplikacija povežite sa Svakog posta tri sata dosta ili kako se već zove vaša uobičajena pubkvizaška ekipa. Kako god odlučite zaigrati, KRiP će se potruditi malo vam uljepšati kraj još jednog tjedna.

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (2. 5.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter