Na kraju tjedna malo radosti i sreće, novi KRiP na vaše ekrane slijeće! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 14. 3. - 20:00 - internet

Na kraju tjedna malo radosti i sreće, novi KRiP na vaše ekrane slijeće!

Novi tjedan, nova prilika da malo zaboravite na brige! U nedjelju, 14. ožujka, s početkom u 20:00 sati odigrat ćemo 22. po redu izdanje Live stream Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom Gorana Vugrineca, stand-up majstora koji nema problema s nastupom ispred 5000 ljudi, ali ga slomi izgovor “Angela Merkel”, zaigrat ćemo veseli kviz sastavljen od 85 pitanja i sedam kategorija. Tijekom ovog kviza od dva sata provjerit ćemo vaše znanje iz svih mogućih područja od abrazije i Ala Caponea do Zameo ih vjetar i Zrinka Tutića, a to ćemo učiniti pomoću standardnih pubkvizaških “pitanje-odgovor” izazova, ali i zagonetki, asocijacija, ABC pitalica i Lidranom nagrađenih radova u Paintu.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a uz dva sata života i malo dobre volje, sve što vam treba za igru je stabilna internetska veza. Ako želite zaigrati novi KRiP, okupite ekipu i prijavite se putem ove prijavnice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Svoju ekipu za kviz možete sastaviti od obitelji, ukućana ili pozvati prijatelje na gajbu pive, a brojne aplikacije za dalekometnu komunikaciju omogućuju vam da se povežete i s Netko je konačno oprao kraljicu ili kako se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. U kojem god društvu odlučite zaigrati KRiP, obećajemo da ćemo dati sve od sebe da dva sata prođu dok trepnete!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (14. 3.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter