Možda se vidimo, držimo fige: Opraštamo se od još jedne jesenske lige! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 03. 12. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Možda se vidimo, držimo fige: Opraštamo se od još jedne jesenske lige!

Dragi svi,

u nedjelju, 3. prosinca, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu održat ćemo naš novi Opći KRiP, kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom nezaobilaznog Gorana Vugrineca pokušat ćemo se zabaviti uz stotinjak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja znanja, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo super nagrade u partnerstvu s cijelim nizom dragih nam pokrovitelja. Kako je ujedno riječ i o posljednjem kolu naše jesenske lige, večer ćemo završiti prigodnom ceremonijom dodjele medalja za najbolje ekipe ove jeseni.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi, a svoj veseli tim možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati nastavljamo s tradicijom koja je započela u neka mračnija vremena: kao i svake nedjelje, zaigrat ćemo novo online izdanje našega kviza. Čekamo vas s devedesetak minuta zabavnog čeprkanja po mozgovima, a pravila igre vrlo su jednostavna: svaka ekipa može biti maksimalno peteročlana, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter