Možda nas je malo manje, ali i dalje nas zabavlja opće znanje - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 1. 11. - Metropolis - 17:30

Možda nas je malo manje, ali i dalje nas zabavlja opće znanje

Dragi svi,

u nedjelju, 1. studenog, s početkom u 17:30 sati zaigrat ćemo 28. po redu Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture. Skršenog kapaciteta ali neuništivog duha, udomit će nas Metropolis Club (Avenija Dubrovnik 10), a za vas smo, kao i uvijek, pripremili kviz od stotinjak pitanja i devet kategorija. Kviz će voditi jedan od utemeljitelja suvremene stand-up komedije u Hrvatskoj, genijalni Goran Vugrinec Goc.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a ako ste zainteresirani za sudjelovanje, okupite svoj tim i prijavite se putem ove poveznice:

Za slučaj da netko još ne zna: apsolutno se pridržavamo svih mjera, na ulazu vam mjerimo temperaturu, stolovi su toliko međusobno udaljeni da komuniciraju jedino telegramom, dezinfekcijskih punktova ima dovoljno da oforme vlastitu kvizašku ekipu (možda “Ostala si uvijek čista”), a pripremili smo i jednokratne maskice za sve koji su zaboravili da se zaraze šire dok stojite na nogama.

Pozdrav do nedjelje!

Prijavite se na KRiP Newsletter