Možda dućani ne rade i ne možete u Bipu, ali nedjeljom uživamo uz pivu na KRiP-u! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 11. 02. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Možda dućani ne rade i ne možete u Bipu, ali nedjeljom uživamo uz pivu na KRiP-u!

Ponedjeljak prije podne rezerviran je za slanje sova prema vašim kaslićima, tako da veselo najavljujemo naš novi kvizaški spektakl u Metropolisu i online!

U nedjelju, 11. veljače, s početkom u 19:30 sati novozagrebački Metropolis Club bit će domaćin našeg novog kviza općeg znanja i kulture. Sa stotinjak pitanja i osam kategorija, Opći KRiP zabavit će vas na par sati u super atmosferi, a naši dragi pokrovitelji pobrinuli su se za fenomenalan nagradni fond.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi, a zbog ograničenog kapaciteta sve vas pozivamo da se prijavite kupovinom ulaznice ovdje čim stignete:

U 20:00 sati zaigrat ćemo novo izdanje našeg tradicionalnog Live stream Općeg KRiP-a. Ovaj kviz općeg znanja od devedesetak minuta nakratko će vam skrenuti misli sa činjenice da vikend završava, a neke sretne ekipe osvojit će i KRiP-ove nagradne pakete. U duhu fer pleja, svaka ekipa koja želi igrati ne smije imati više od pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za igranje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter