Mozak razgibaj i super se zabavi: KRiP je uvijek odabir pravi! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 03. 03. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Mozak razgibaj i super se zabavi: KRiP je uvijek odabir pravi!

KRiPovski kvizaški ožujak veselo otvaramo u nedjelju, 3. 3., s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10). Pod vodstvom stand-up meštra Gorana Vugrineca, opustit ćemo se uz standardno dinamičan i uzbudljiv kviz općeg znanja sastavljen od stotinjak pitanja, a naši dragi partneri složili su prekrasan nagradni fond za najbolje i najsretnije ekipe.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta svoje mjesto možete osigurati kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati, naravno, odigrat ćemo i online verziju istoga kviza. Kao i uvijek, na live streamu dočekat ćemo vas s prpošnim kvizom od osamdesetak pitanja, a vrijedi napomenuti i da je ova devedesetominutna zabava ujedno i 150. po redu pa ćemo pripremiti i neke posebne nagradne pakete da malo proslavimo! <3 Ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, svaka ekipa može imati maksimalno pet članica/članova, a mjesto na kvizu osigurajte kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter