Merry KRiPmas: KRiP-ov merch stiže taman za blagdane! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi

Merry KRiPmas: KRiP-ov merch stiže taman pred blagdane!

Božić je pred vratima, a ako još uvijek razmišljate što da poklonite svojim bližnjima, bacite oko na ove superkul poklone koje smo pripremili za ovo vrijeme darivanja. Elegantne crno-bijele kombinacije, odlična kvaliteta izrade, neodoljivi vizual vašeg najdražeg kviza… Što čekate? 🙂 Specijalno za prosinac pripremili smo limited edition ponudu KRiP-ovog mercha. Svaki smo artikl izradili u malim količinama za najveće fanove našega kviza, tako da, ako vam se nešto sviđa, navalite dok ima!

KRiP-ove proizvode možete naručiti jednostavnom narudžbenicom na dnu stranice.

 
 
 

KRiP majica s kratkim rukavima

Heavy cotton Gildan, unisex dizajn, kvalitetni pamuk. Dostupne veličine: M, L, XL.

Cijena: 90 kuna

KRiP šalica s nimalo uznemirujućom porukom

Porculanska, 300 mililitara.

Cijena: 60 kuna

KRiP božićna bilježnica

A4, s crtama.

Cijena: 25 kuna

KRiP zaštitna maskica

Dvoslojna pamučna višekratna maskica.

Cijena: 25 kuna

NARUČIVANJE – ZAGREB

Za naručitelje iz Zagreba, narudžbe će biti otvorene do srijede, 23. 12. u 22:00 sata. Dostava je besplatna i obavljat će se u tri termina:

  • utorak, 15. 12. (za narudžbe pristigle do ponoći u ponedjeljak, 14. 12.)
  • ponedjeljak, 21. 12. (za narudžbe pristigle do ponoći u nedjelju, 20. 12.)
  • četvrtak, 24. 12. (za narudžbe pristigle do ponoći u srijedu, 23. 12.)

NARUČIVANJE – IZVAN ZAGREBA

Za naručitelje izvan Zagreba, narudžbe će biti otvorene do srijede, 16. 12. u 22:00 sata. Nakon što zatvorimo narudžbe, pakete šaljemo GLS-om u…

  • petak, 18. 12.

Cijena slanja i dostave paketa pribrojat će se ukupnoj cijeni narudžbe, što će biti jasno evidentirano u ponudi koju ćemo vam poslati. Ovisno o veličini paketa, može iznositi, 39, 49 ili 59 kuna.

———————

Kako je riječ o limited edition božićnom izdanju KRiP-ovog mercha, proizvode je moguće naručiti isključivo do 22:00 sata u srijedu, 16. prosinca (izvan Zagreba) ili do 22:00 sata u srijedu, 23. prosinca (Zagreb), ako ih ranije ne nestane sa zalihe.

———————

Nakon što nam pošaljete svoju narudžbu, u roku od 12 sati dobit ćete ponudu sa svim stavkama (cijena proizvoda, količina, cijena dostave), koju zatim pregledate. Ako je sve okej s ponudom – platite je. Ako nešto treba ispraviti – javite nam pa ispravimo. Nakon toga dobivate račun. 🙂

Disclaimer: KRiP kviz se ograđuje od ikakvih potencijalnih komplikacija povezanih s dostavnom službom za slanje paketa izvan Zagreba. Svi paketi s naše strane bit će predani u najavljeno vrijeme.

 

Narudžbe zatvorene / na upit.

Prijavite se na KRiP Newsletter