Medalje se dijele, publike kliče: Dođite na kviz i pokoje piće! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 02. 07. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Medalje se dijele, publike kliče: Dođite na kviz i pokoje piće!

U nedjelju, 2. srpnja, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) čeka nas novi Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca super ćemo se zabaviti uz novih stotinjak pitanja, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo vrhunski nagradni fond koji su osigurali naši partneri GRIF, Pappar, Francuska priča, Full Circle, Maredo, Escape Art i Metropolis Club.

Ovaj kviz ujedno je i posljednje (dvanaesto) kolo naše proljetne lige, pa ćemo na kraju natjecanja odvojiti pet minuta i krasnim setom medalja nagraditi tri najuspješnije ekipe lige. Ulaz je, međutim, otvoren i za sve ekipe koje liga ne zanima i samo žele provesti večer uz dobar kviz u super atmosferi.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi, a mjesto za svoju ekipu možete osigurati kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati zaigrat ćemo i online izdanje kviza. Pravila igre vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ulaznicu možete kupiti ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter