Kvizovi su super čak i kad je vruće, igrajte ih s nama vani il' kod kuće! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 3. 7. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Kvizovi su super čak i kad je vruće, igrajte ih s nama vani il' kod kuće!

Vrućine nas možda usporavaju u šetnji do dućana, ali ne i u održavanju našeg kvizaškog programa!

U nedjelju, 3. srpnja, zaigrat ćemo novo izdanje Općeg KRiP-a, našeg dvosatnog kviza općeg znanja i kulture sastavljenog od stotinjak pitanja. Kao i uvijek, kviz ćemo paralelno igrati uživo i u online verziji dostupnoj svima s pristupom internetu.

S početkom u 19:30 sati, pod vodstvom legende hrvatske stand-up scene Gorana Vugrineca zabavit ćemo se u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10), a najbolje i najsretnije ekipe očekuju nevjerojatno dobre nagrade. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane pozivamo da svoju ekipu prijave što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije zaigrat ćemo live stream izdanje kviza koje će voditi naš samozatajni interni voditelj baršunaste dikcije. Live stream Opći KRiP #78 počet će u 20:00 sati, a pravila igre su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim, prijavite se na poveznici ispod i krenite nabavljati sastojke za vaše omiljene koktele:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter