Kvizove volimo sve više i više, sklonite se u Metropolisu od nedjeljne kiše! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 14. 05. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Kvizove volimo sve više i više, sklonite se u Metropolisu od nedjeljne kiše!

U nedjelju, 14. svibnja, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 1o) odigrat ćemo novo izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up ikone Gorana Vugrineca opustit ćemo se uz stotinjak veselih pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja znanja, a za najbolje i najsretnije ekipe vrhunski nagradni fond pripremili su naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Ekipa Kombucha, El Toro, Green Cakes, Escape Art i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta sve zainteresirane pozivamo da se prijave što je prije moguće kupovinom ulaznice ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati nastavit ćemo dragu nam tradiciju održavanja online kvizova. 118. po redu izdanje Live stream Općeg KRiP-a vodit će naš prekooceanski slavuj, a pravila igre vrlo su jednostavna: u duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter