Kvizaški gušt i kompetitivnost zdrava: Nedjeljni KRiP je tradicija prava! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 28. 01. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Kvizaški gušt i kompetitivnost zdrava: Nedjeljni KRiP je tradicija prava!

Vrijeme je za najavu posljednjeg Općeg KRiP-a u siječnju! U nedjelju, 28. 1., s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) opustit ćemo se na najnovijem izdanju našeg kviza općeg znanja i kulture sastavljenom od stotinjak pitanja. Kao i uvijek, dočekat ćemo vas s dva i pol sata dobre kvizaške zabave, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo vrhunski nagradni fond. Iako je riječ o trećem kolu naše zimske lige, naša vrata su otvorena i za sve timove koji samo traže kvalitetnu jednokratnu zabavu za kraj tjedna.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta sve zainteresirane pozivamo da svoje mjesto osiguraju što je prije moguće kupovinom ulaznice ovdje:

Pola sata kasnije – dakle, u 20:00 sati – odigrat ćemo i online verziju istoga kviza za sve vas koji preferiraju vlastiti kauč od puta do (predalekog) Metropolisa. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet članova/članica, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter