Kviz se kuje dok je vani vruće - u subotu KRiP stiže do vaše kuće! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
subota, 10. 7. - 20:00 - internet

Kviz se kuje dok je vani vruće - u subotu KRiP stiže do vaše kuće!

Iako smo debelo zakoračili u srpanj i ovaj nas tjedan čeka finale Eura, odlučili smo nastaviti naša druženja krajem tjedna. Iznimno ovaj put KRiP ćemo igrati u subotu, 10. srpnja, s početkom u 20:00 sati. Pod vodstvom Denija Zgonjanina, jednog od glavnih organizatora KRiP-a, zaigrat ćemo novi kviz općeg znanja i kulture sastavljen od osamdesetak pitanja tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Ade Lovelace i Azurne obale do Zekoslava Mrkve i Zrća. Uz uobičajena pubkvizaška pitanja, bit će tu i ponešto ABC pitalica, zagonetki, asocijacija i, dakako, pretencioznih črčkarija iz Painta.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za guštanje u kvizu stabilna je internetska veza. Okupite tim, rezervirajte subotu navečer za KRiP i prijavite se klikom na ovu poveznicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u subotu u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Pozovite prijatelje u goste, probudite starije ukućane ili se putem neke od aplikacija povežite s ekipom Vikend bez KRiP-a = plače mi ekipa, ili kako se već zove vaš standardni pubkvizaški tim. Čujemo se u subotu u 20:00 sati!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u subotu (10. 7.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter