KUP - kviz u Pivani kreće u ponedjeljak! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
ponedjeljak. 17. 10. - 20:00 - Pivana

KUP - kviz u Pivani kreće u ponedjeljak!

Dragi naši zagrebački pratitelji KRiP-a, s velikim veseljem obavještavamo vas da smo našem popisu ekskluzivnih lokacija dodali još jednu prestižnu. Kvizove u našoj produkciji odsad ćete moći igrati i u Pivani!

U ponedjeljak, 17. listopada, s početkom u 20:00 sati u Pivani (Ilica 222) ćemo odigrati KUP – KVIZ U PIVANI, našu novu redovitu poslasticu općeg znanja i kulture. Pod vodstvom tajanstvenog kripera čiji vas je glas dosad vodio na live stream izdanjima kvizova zaigrat ćemo vrlo zabavan opći kviz sastavljen od osamdesetak pitanja. Treba napomenuti da je riječ o totalno drukčijem setu pitanja od onih koja se igraju nedjeljom.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, a ekipna ulaznica naplaćuje se 80 kuna. Želite li rezervirati stol za svoju ekipu u Pivani, samo ispunite ovu brzinsku prijavnicu:

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Pivani neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu. Vaš stol bit će rezerviran slanjem potvrde plaćanja kotizacije.

Za najbolje i najsretnije ekipe vrhunske nagrade pripremili su GRIF i Pivana. Prvo mjesto tako će osvojiti dva paketa GRIF piva i večeru u Pivani, drugom mjestu pripast će paket GRIF piva, treće mjesto zadovoljit će se GRIF promotivnim proizvodima, a predzadnje mjesto očekuje runda točenog piva.

Čekamo vas u Ilici, vidimo se u ponedjeljak!

Prijavite se na KRiP Newsletter