KRiP zaigrati može sva’ko – ispuniti prijavnicu ful je lako! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 19. 03. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

KRiP zaigrati može sva’ko – ispuniti prijavnicu ful je lako!

Kako utorkom KRiP-ove sove s pozivnicama polijeću u sve kutke Hrvatske i šire, vrijeme je za najavu novoga kviza!

U nedjelju, 19. ožujka, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 1o) zabavit ćemo se uz nevjerojatno STOTO izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca, odigrat ćemo standardno veseli kviz sastavljen od stotinjak pitanja, a za najbolje i najsretnije ekipe vrhunski nagradni fond pripremili su naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Full Circle, El Toro, Ekipa Kombucha i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a svoje mjesto na kvizu možete rezervirati kupovinom ulaznice preko Entrija:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – dakle, u 20:00 sati – naš kviz će se zaigrati i u online verziji. Live stream Opći KRiP nudi devedeset minuta super kvizaške zabave u kojoj možete uživati iz udobnosti vlastitih kauča, a s obzirom na to da se igra preko platforme Twitch, možete se povezati s prijateljima i obitelji od kojih vas dijele i tisuće kilometara. Svaka ekipa koja želi zaigrati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter