KRiP uzima dva sata, a puno zabave daje: Najbolji kviz u Metropolisu traje! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 24. 09. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

KRiP uzima dva sata, a puno zabave daje: Najbolji kviz u Metropolisu traje!

Dok se polako kolektivno opraštamo od ljeta užurbano se pripremamo za tmurniju jesen u kojoj ćemo našim kvizom pokušati dati tračak svjetlosti iz, ironično, mračnog podruma Metropolis Cluba.

S puno fenomenalnih nagrada raspoređenih na sve dijelove ljestvice i standardno velikim entuzijazmom za čeprkanje po vašim mozgovirma, u nedjelju, 24. rujna, s početkom u 19:30 sati ponovno vas čekamo u Metropolisu pod dinamičnim vodstvom stand-up maga Gorana Vugrineca koji možda redovito rasprodaje Lisinski, ali mu je i dalje najveći uspjeh kad svojim dosjetkama nasmije nekoliko pripitih kvizaša.

Iako je riječ o trećem kolu naše jesenske kvizaške lige, dobro su nam došle sve ekipe koje samo traže odličnu zabavu za nedjelju navečer. Pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po glavi, a stol za svoju ekipu možete rezervirati kupovinom ulaznice ovdje:

Pola sata kasnije – u 20:00 sati – tradicionalno ćemo zaigrati i online inačicu istoga kviza za sve naše drage ekipe kojima Metropolis nije pri ruci. Kao i uvijek, očekuje vas devedesetominutno razgibavanje moždanih stanica, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke lijepe pivske nagrade. Svoju maksimalno peteročlanu ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice u vrijednosti od 6.64 eura ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

 

Prijavite se na KRiP Newsletter