KRiP se vraća u Metropolis! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak i petak, 28. i 29. 5. 2020. - Metropolis

KRiP se vraća u Metropolis!

Nakon, koliko je prošlo, nekoliko godina izbivanja iz omiljenog nam Metropolisa (Avenija Dubrovnik 10), KRiP se vraća u velikom stilu: toliko smo se zaželjeli kvizova da idući tjedan nudimo dvostruki program. U četvrtak, 28. svibnja, i petak, 29. svibnja, s početkom u 20 sati održat ćemo dva kviza općeg znanja i kulture!

Poštujući mjere opreza i s namjerom da svima osiguramo što je ugodnije igranje moguće, drastično smo smanjili kapacitet kluba, a da cijelu priču učinimo zanimljivijom, uz Glavnu KRiPtu (glavni dio Metropolisa u kojem je zabranjeno pušenje) i Dim Morrison (manji dio Metropolisa u kojem je dozvoljeno pušenje), uveli smo i treći sektor za igranje: Terasu Kesoviju. Dio ekipa tako će KRiP moći zaigrati na svježem zraku na lijepoj terasi ispred ulaza u klub na kojoj će se super čuti i voditelj i sami kviz, a potpuno ravnopravno natjecat će se protiv svih ekipa koje će paralelno kviz igrati tri-četiri metra ispod njih. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, ekipe s Terase Kesovije smjestit ćemo u Glavnu KRiPtu (bez brige, ima dovoljno mjesta). Kad dođe vrijeme za finalnu igru (Obračun kod skroz O.K. korala), sve zainteresirane ekipe moći će se spustiti i pogledati finale ako to žele. 

U skladu s preporukama, svi stolovi bit će lijepo razmaknuti, a sredstva za dezinfekciju bit će postavljena na ulazu u Metropolis, kao i na samoj terasi. Molimo sve posjetitelje da se drže preporučenog razmaka.

Što se samih kvizova tiče, vrijedi napomenuti da nema ponavljanja pitanja: za svaki termin pripremili smo novi set pitanja kako ne bi bilo problema ako neka ekipa želi igrati u oba termina. Riječ je, kako smo spomenuli, o Općem KRiP-u, kvizu općeg znanja i kulture sastavljenom od 80 pitanja koji će trajati dva sata. Kvizove će voditi Goran Vugrinec Goc, čovjek koji predstavlja “med” u riječi “komedija” (nema na čemu, Goc), a naši dragi sponzori pobrinuli su se da znanje opet bude fenomenalno nagrađeno.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno četiri osobe, a ulaznicu naplaćujemo 20 kuna po čovjeku. Okupite ekipu, razmislite koji vam termin najviše paše i prijavite se putem jedne od ovih prijavnica:

Vidimo se u četvrtak ili petak u Metropolisu!

Prijavite se na KRiP Newsletter