Kreće KRiP-ova HALABUKA - specijalni kviz u novom Garden Breweryju! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
utorak, 3. 5. - 20:00 - Garden Brewery

Kreće KRiP-ova HALABUKA - specijalni kviz u novom Garden Breweryju!

U utorak, 3. 5., s početkom u 20:00 sati u prekrasno uređenom novom dvorišnom prostoru Garden Breweryja odigrat ćemo prvo ovogodišnje izdanje HALABUKE, našeg specijalnog kviza općeg znanja.

Pod vodstvom stand-up majstora i dugogodišnjeg kvizaškog entuzijasta Gorana Vugrineca zaigrat ćemo veseli kviz na otvorenom na kojem ćete moći skupiti osamdesetak bodova, a vrhunska pivska ponuda našeg domaćina pobrinut će se da vam grla ne ostanu suha. U suradnji s Gardenom osigurali smo i fenomenalan nagradni fond: pobjednička ekipa kviza omastit će brk uvijek odličnim Submarine burgerima, a tu su i uvijek dobrodošli paketi genijalnih limenih craftica.

Garden Brewery nedavno se preselio u novi, još ljepši prostor na lokaciju pristupačniju posjetiteljima. Smještena na adresi Slavonska avenija 26/1, nova pivovara nudi i velik broj parkirnih mjesta pa računajte i na tu komociju.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 80 kuna, a kako smo broj stolova ograničili s namjerom da igranje kviza bude čisti gušt bez naguravanja i stiskanja, sa svojom prijavom požurite kako ne biste ostali bez mjesta. Ulaznice prodajemo isključivo online putem. Želite li zaigrati prvu ovogodišnju HALABUKU, okupite svoju ekipu i ispunite ovu brzinsku prijavnicu:

Vidimo se u utorak navečer u najljepšem kvizaškom vrtu!

Prijavite se na KRiP Newsletter