Kreće kratka kvizaška liga u Gardenu: Tri kviza općeg znanja za vječnu slavu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
utorak, 13. 9. - 20:30 - The Garden Brewery

Kreće kratka kvizaška liga u Gardenu: Tri kviza općeg znanja za vječnu slavu!

S velikim veseljem naš kvizaški pogon ponovno ćemo preseliti u prekrasan vrt pivovare The Garden Brewery (Slavonska avenija 26/1).

U utorak, 13. rujna, s početkom u 20:30 sati pod šarmantnim lampicama zelene oaze na Žitnjaku odigrat ćemo kviz općeg znanja sastavljen od osamdesetak pitanja. Kviz će voditi stand-up majstor Goran Vugrinec iz kolektiva LAJNAP, a nakon dva sata kvizaške zabave najbolje ćemo nagraditi tekuće-prehrambenim nagradnim fondom koji su pripremili naši partneri The Garden Brewery i Submarine Burgers.

Novitet koji uvodimo jest mini liga: na svakom od tri kviza koja u Gardenu održavamo u rujnu (13., 20. i 27.) svim ekipama zbrajat ćemo bodove, a na kraju trećeg kviza posebnom nagradom nagradit ćemo najbolju ekipu sveukupne lige. Uz vrhunsko pivo i vječnu čast, ekipa će sa sobom ponijeti i medalje za uspomenu na svoj veličanstveni trijumf.

Svaka ekipa koja želi zaigrati kviz u utorak smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 80 kuna, a zbog ograničenog broja stolova sve vas pozivamo da se prijavite što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Gardenu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Vidimo se u utorak u najljepšem kvizaškom vrtu u gradu!

Prijavite se na KRiP Newsletter