Kratka zimska liga u Gardenovoj magičnoj kupoli - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
utorak, 10. 1. - 20:00 - The Garden Brewery

Kratka zimska liga u Gardenovoj magičnoj kupoli

Nakon što smo prije Božića održali super premijerni kviz u Gardenovoj zimskoj kupoli (Slavonska avenija 26/1), odlučili smo nastaviti kvizaška druženja u magičnom vrtu pivovare.

U utorak, 10. siječnja, zaigrat ćemo prvo kolo HALABUKE – kviz lige u zimskoj kupoli. U bajkovitoj atmosferi Gardenovog šatora kvizaškog veselja odigrat ćemo sveukupno osam kvizova općeg znanja. Svaki od ovih osam kvizova bit će individualan što se tiče nagrada – na svakom kvizu genijalne pivsko-prehrambene poslastice podijelit ćemo najboljim ekipama – ali sve će ekipe dobivati bodove na temelju konačnog plasmana. Ti bodovi zbrajat će se za vrijeme trajanje lige, a na posljednjem ćemo kvizu najbolje timove nagraditi nagradnim paketom koji pripremamo u suradnji s našim glavnim partnerom – pivovarom The Garden Brewery.

Kviz će početi u 20:00 sati, ali kako biste se mogli lijepo smjestiti i naručiti piće savjetujemo da dođete barem petnaestak minuta ranije. Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se (pred početak kviza) naplaćuje 2 eura (15 kuna) po osobi, a želite li se natjecati u ligi, ne morate svaki put dolaziti u istom sastavu, ali svakako odaberite ime ekipe koje ćete s ponosom nositi kroz ovih osam kola.

Prijave za prvo kolo HALABUKE – kviz lige u zimskoj kupoli službeno su otvorene i ostat će takve sve dok ne napunimo ograničeni kapacitet. Glavne nagrade na prvom kvizu osigurali su The Garden Brewery i Full Circle. Navalite dok ima mjesta!

Važno: u slučaju da prijavite svoju ekipu, ali shvatite da ipak ne možete doći, pokušajte nam javiti na vrijeme kako bismo vaš stol mogli ustupiti nekoj od ekipa s liste čekanja.

Čekamo vas u utorak u našoj kupoli!

Prijavite se na KRiP Newsletter