Kraj tjedna opasno je blizu, vidimo se na novom KRiP kvizu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 18. 9. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Kraj tjedna opasno je blizu, vidimo se na novom KRiP kvizu!

Novi tjedan, nova prilika za super druženje.

U nedjelju, 18. rujna, u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrat ćemo novo izdanje Općeg KRiP-a, našeg veselog kviza općeg znanja i kulture. Dvosatni kvizaški program bit će sastavljen od stotinjak pitanja i osam dinamičnih kategorija, a fenomenalan nagradni fond osigurali su naši pokrovitelji: Grif, Pappar, Palačinke.hr, Green Cakes, Full Circle i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi igrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta molimo sve zainteresirane da se prijave odmah klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije naš misteriozni voditelj anđeoske dikcije vodit će nas kroz online izdanje istoga kviza. S početkom u 20:00 sati odigrat ćemo Live stream Opći KRiP #87. Okupite svoje društvo pred televizorom, povežite se s obitelji koja živi u Švicarskoj ili Irskoj – nama je svejedno, glavno da se super zabavimo!

U duhu fer pleja, svaka ekipa koja želi igrati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipnu ulaznicu naplaćujemo 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Pokrovitelj glavne nagrade na live stream kvizu bit će Grif.

Svoju ekipu možete prijaviti klikom ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter