Kraj tjedna možda nije blizu, ali možete se veseliti novom KRiP kvizu! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 17. 03. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Kraj tjedna možda nije blizu, ali možete se veseliti novom KRiP kvizu!

Nakon još jedne pune kuće u Metropolisu i na live streamu, s veseljem najavljujemo naše sljedeće kripovsko druženje.

U nedjelju, 17. ožujka, s početkom u 19:30 sati, u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) pokušat ćemo se zabaviti uz 139. izdanje Općeg KRiP-a, našeg kviza općeg znanja i kulture. Uz stotinjak pitanja i devet kategorija, opustit ćemo se u super atmosferi i uz fenomenalan nagradni fond koji su osigurali naši partneri GRIF, Fuentes, Ekipa Kombucha i Destilerija Perković.

Iako je riječ o desetom kolu naše zimske lige, dobro su nam došle i sve ekipe koje samo traže kvalitetnu zabavu za nedjelju navečer.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po glavi, a zbog ograničenog broja mjesta sve zainteresirane pozivamo da osiguraju stol za svoju ekipu kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati odigrat ćemo i live stream verziju istoga kviza. Kao i uvijek, dočekat ćemo vas na Twitchu s devedesetominutnom kvizaškom zabavom, a za najsretnije ekipe pripremili smo i neke nagradne pakete. U duhu fer pleja, svaki tim smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a svoje mjesto na kvizu osigurat ćete kupovinom ulaznice ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter