Koji je najviši vrh Velebita, u koliko se igrača igra polo: U nedjelju stiže peto ligaško kolo! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 30. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Koji je najviši vrh Velebita, u koliko se igrača igra polo: U nedjelju stiže peto ligaško kolo!

U nedjelju, 30. listopada, zaigrat ćemo najnovije izdanje KRiP-ovog kviza općeg znanja i kulture.

Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca, u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo dinamičan dvosatni kviz sastavljen od stotinjak pitanja. Kviz će krenuti u 19:30 sati, a zahvaljujući našim brojnim pokroviteljima, ponovno smo za vas pripremili super nagradni fond. Osim što je riječ o standardno zabavnom kvizu općeg znanja iz KRiP-ove pećnice, radi se i o petom kolu jesenske lige.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa potičemo vas da se prijavite što je prije moguće klikom ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati, pak, zaigrat ćemo online izdanje kviza. Pod vodstvom našeg podravskog ambasadora Jurja zabavit ćemo se uz 90-minutni kviz općeg znanja. Pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim i prijavite se ovdje:

Kao i uvijek, veselimo vam se!

Prijavite se na KRiP Newsletter