Koga voli José Andrés, zašto odlazi Geri: Pridruži nam se na kvizu i po devedesetima deri! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 24. 3. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Koga voli José Andrés, zašto odlazi Geri: Pridruži nam se na kvizu i po devedesetima deri!

Kad smo u travnju prošle godine organizirali live stream izdanje kviza općeg znanja u potpunosti posvećenog devedesetim godinama prošlog stoljeća, možemo reći da nas je malo zateklo kad smo vidjeli da ga je odigralo ravno 380 ekipa. S obzirom na takav interes, i na zabavno prošlomjesečno druženje uz nulte godine, odlučili smo odigrati novi kviz prepun Backstreet Boysa, Malavizije, Huga, Kućnih ljubimaca i papinih dolazaka. U četvrtak, 24. ožujka, zaigrat ćemo novi KRiP kviz: Devedesete. Ovaj put kviz se neće igrati samo online, već i u Metropolisu.

S početkom u 19:30 sati, u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo kviz o devedesetima pod vodstvom Gorana Vugrineca, stand-up majstora kojem je ovo desetljeće posebno značajno jer je naučio samostalno piškiti. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog ograničenog broja stolova sve zainteresirane molimo da si rezerviraju četvrtak za KRiP i prijave se putem ove prijavnice:

Važno: mjesto na kvizu rezervirat ćete slanjem potvrde uplate u roku od 24 sata nakon primanja ponude. Ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati zaigrat ćemo online varijantu kviza uz našeg dobrog, starog internog voditelja koji će vas voditi kroz ovo nostalgično putovanje u djetinjstvo i mladost. Svaka ekipa koja želi igrati smije – zbog fer pleja – imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru je baš ono čega i nije bilo previše u devedesetima – stabilna internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti ovdje:

Vidimo se i slušamo u četvrtak, 24. ožujka!

Prijavite se na KRiP Newsletter