Koga je ubila Judita, gdje igra Harden: Nova HALABUKA stiže u Garden! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
utorak, 17. 5. - 20:30 - The Garden Brewery

Koga je ubila Judita, gdje igra Harden: Nova HALABUKA stiže u Garden!

U utorak, 17. svibnja, naš kviz se vraća u najljepši kvizaški vrt u gradu – onaj Garden Breweryja na Žitnjaku.

S početkom u 20:30 sati, pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca zaigrat ćemo bogati dvosatni kviz općeg znanja s fenomenalnim pivsko-prehrambenim nagradnim fondom. Smješten na adresi Slavonska avenija 26/1, Garden Brewery je novouređeni prekrasni vrt renomirane pivovare s nadaleko poznatom craft pivom, finom klopom i, odnedavno, najveselijim kvizom u gradu.

Svaka ekipa koja želi zaigrati sedmo izdanje naše HALABUKE smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 80 kuna, a kapacitet smo ograničili kako bi svi posjetitelji mogli neometano uživati u kvizu. Želite li osigurati svoje mjesto u Gardenu, prijavite svoju ekipu klikom na ovu prijavnicu i pošaljite nam potvrdu plaćanja u roku od 24 sata:

Posjetiteljima je dostupno veliko parkiralište oko Gardena, a preporučujemo dolazak barem petnaest minuta prije početka kviza da se svi ugodno smjeste. U suradnji s dragim domaćinom, za najbolje ekipe pripremili smo nagradni fond koji se sastoji od brda Gardenovih limenki, vaučera za odlične Full Circle cheeky burgere te rundu žestice. Vidimo se u utorak, 17. svibnja!

Prijavite se na KRiP Newsletter