Kod nas nikakvog popuštanja nema, stiže novi KRiP - opće znanje je tema! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 30. 5. - 20:00 - internet

Kod nas nikakvog popuštanja nema, stiže novi KRiP - opće znanje je tema!

Predzadnji dan mjeseca svibnja donosi nam 33. izdanje Live stream Općeg KRiP-a, našeg online kviza općeg znanja i kulture. Uz (ne)stručno vođenje Gorana Vugrineca, stand-up majstora koji u slobodno vrijeme ne odlazi na Dinamove utakmice, odigrat ćemo novi veliki kviz sastavljen od osamdesetak pitanja i osam kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Andrije Hebranga i asteroida do Zacha Galifianakisa i zatvora stolice. Uz standardni “pitanje-odgovor” format, ponovno smo pripremili ponešto asocijacija, zagonetki, ABC pitalica i vaših najvećih noćnih mora iz Painta.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica (neovisno o broju članova) naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Okupite svoju ekipu, poklonite nam dva sata svoje pažnje i rezervirajte mjesto na kvizu klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Smjestite se pred ekranom s obitelji, pozovite prijatelje na gajbu pive ili se putem neke od aplikacija povežite s ekipom Guba se zove imenom tvojim ili kako već glasi ime vaše standardne pubkvizaške ekipe. Koja vam je god opcija igranja kviza najdraža, imate naše obećanje da ćemo vam istovremeno pokušati dovesti osmijeh na lice i informacije u glavu.

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (30. 5.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter