Kipućem srpnju došao je kraj, svratite do Gardena u naš kvizaško-pivski raj! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 1. 8. - 19:30 - The Garden Brewery

Kipućem srpnju došao je kraj, svratite do Gardena u naš kvizaško-pivski raj!

Tko ima jedan palac i odbija ići na godišnji? Ovaj kviz ovdje ⇗

U nedjelju, 1. kolovoza s početkom u 19:30 sati odigrat ćemo treće izdanje HALABUKE, našega kviza općeg znanja i kulture. U tajnovitom, finom pivom natopljenom vrtu Garden Breweryja pod vodstvom kviz-majstora Luke Puovića zaigrat ćemo novi kviz od osamdesetak pitanja i osam zabavnih kategorija. Za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo fenomenalan novi nagradni fond, a The Garden Brewery se potrudio za savršenu ponudu za vaša žedna grla. Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a zbog vrlo ograničenog broja mjesta sve vas pozivamo da se prijavite što je prije moguće klikom na ovu prijavnicu:

Naplata ulaznica vršit će se isključivo online putem, a vaš stol bit će rezerviran nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja.

Kod prijave ekipe pripazite da točno označite broj članova koji dolaze na kviz. Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje HALABUKE. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun i potvrda da ste rezervirali mjesto na kvizu. HALABUKA će započeti u nedjelju u 19:30 sati, a poželjno je da dođete barem petnaestak minuta ranije da se u miru smjestite i zauzmete svoj stol.

Kviz će se održati uz maksimalno pridržavanje svih mogućih i nemogućih mjera. Svi stolovi bit će postavljeni na odgovarajućem razmaku, za svaku je ekipu osigurano dovoljno prostora, a posjetitelje molimo da se i sami pridržavaju svih propisanih mjera. Vidimo se u nedjelju na trećoj HALABUCI!

Nekoliko važnih napomena:

1) Ulaznice za kviz prodaju se isključivo online putem. Na samom kvizu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

2) U slučaju otkazivanja dolaska vaše ekipe ne postoji opcija povrata novca – u slučaju da je riječ o višoj sili, vaše kotizacije prebacit ćemo na buduće kvizove u KRiP-ovoj organizaciji.

3) U slučaju da prijavite ekipu od, recimo, tri člana, dobijete ponudu i kasnije račun, a naknadno shvatite da se još dvije osobe žele priključiti vašoj ekipi, samo nam se javite na mail kako bismo vam mogli poslati još jednu ponudu za te igračice ili igrače koji su se naknadno priključili.

4) Dostupno je puno parking mjesta oko Vrtnog centra Flora (Slavonska avenija 26/1), otkud nije problem minutu se prošetati do kviza.

Prijavite se na KRiP Newsletter