Kasnije navečer i temperatura je manja: Nema boljeg od malo općeg znanja! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 29. 5. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Kasnije navečer i temperatura je manja: Nema boljeg od malo općeg znanja!

Iako je tek utorak, već se naveliko pripremamo za novi kvizaški spektakl na kraju tjedna. U nedjelju, 29. svibnja, zaigrat ćemo naš kviz općeg znanja i kulture, a kao i uvijek, svoju priliku da testirate mozgove nećete dobiti samo u Metropolis Clubu, već i ispred vlastitih kućnih ekrana.

S početkom u 19:30 sati, u Metropolisu ćemo pod vodstvom našeg iskusnog kolege kvizaša zaigrati Opći KRiP #62, a za najbolje i najsretnije ekipe ovog šarenog i veselog kviza sastavljenog od stotinjak pitanja pripremili smo super nagradni fond. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a da biste rezervirali stol u Metropolisu kliknite ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije (u 20:00 sati), ugodan glas našeg internog radijskog voditelja uvest će vas u svijet Live stream Općeg KRiP-a #74. Osamdeset pitanja, devet kategorija te sat i pol odlične kvizaške zabave stiže na vaše ekrane. Sve što trebate napraviti jest okupiti svoju ekipu, pripremiti 50 kuna za ekipnu ulaznicu i prijaviti se klikom na ovu poveznicu:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter