Kakvog veselja i nevjerojatnog gušta: Opći KRiP se bome ne propušta! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 23. 04. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Kakvog veselja i nevjerojatnog gušta: Opći KRiP se bome ne propušta!

Naš kviz općeg znanja hrabro plovi dalje! U nedjelju, 23. travnja, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) uživat ćemo u 104. po redu izdanje Općeg KRiP-a. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca razgibat ćemo mozgove dvosatnim kvizom opće kulture u kojem ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih i nemogućih područja. Bogat nagradni fond za najbolje i najsretnije timove pripremili su naši partneri GRIF, Palačinke.hr, Pappar, Francuska priča, El Toro, Metropolis Club i Ekipa Kombucha.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po osobi, a svoj stol u Metropolisu rezervirat ćete kupovinom ulaznice putem Entrija:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

U 20:00 sati na rasporedu je 115. izdanje našeg online kviza. Live stream Opći KRiP vodit će naša anonimna ptica pjevica iz tuđine, a pravila igre skroz su jednostavna: svaka ekipa koja želi zaigrati ovaj 90-minutni kviz općeg znanja smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za uživanje u kvizu stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter