'Kakva vam je to asocijacija', 'jel možete ponovit peto' - uz Opći KRiP dočekajte ljeto! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 20. 6. - 20:00 - internet

'Kakva vam je to asocijacija', 'jel možete ponovit peto' - uz Opći KRiP dočekajte ljeto!

Posljednji dan proljeća dočekat ćemo uz brdo superkul pitanja i poneko točno izgovoreno strano ime. U nedjelju, 20. lipnja, s početkom u 20:00 sati zaigrat ćemo 36. po redu izdanje Live stream Općeg KRiP-a, kviza općeg znanja i kulture koji će testirati vaše znanje iz svih mogućih područja od aluminija i atrofije do Zaprešića i Zorana Vakule. Kviz sastavljen od osamdesetak pitanja vodit će stand-up majstor Goran Vugrinec, a uz standardna pubkvizaška pitanja, bit će tu i nešto zagonetki, asocijacija, multimedijalnog košmara i kriminalnih radnji iz Painta.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite ekipu, rezervirajte kraj tjedna za KRiP i prijavite se klikom na ovu prijavnicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Okupite drage osobe pred ekranom, pripremite kokice i pivo, a cijela paleta aplikacija za dalekometnu komunikaciju omogućuje vam i da se povežete s Epic Brozom Titom ili kako se već zove vaša standardna pubkvizaška ekipa. Slušamo se u nedjelju po 36. put!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (20. 6.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter