Još jedna nostalgična KRiP-ova specijalka: Fanovi ‘Prijatelja’ stari, gdje ste? - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
petak, 11. 6. - 20:00 - internet

Još jedna nostalgična KRiP-ova specijalka: Fanovi 'Prijatelja' stari, gdje ste?

Krajem 1993. godine Marta Kauffman i David Crane pomislili su da bi bilo zabavno napraviti seriju o “šestero ljudi u dvadesetim godinama života koji žive svoj život na Manhattanu”. Gotovo tri desetljeća kasnije mi ćemo održati kviz o jednoj od najpopularnijih TV serija svih vremena. U petak, 11. lipnja, s početkom u 20:00 sati pod vodstvom djeteta devedesetih i velikog fana serije Gorana Vugrineca odigrat ćemo kviz o Prijateljima. Kako se zove Rossov majmun, u koju se Joeyjevu djevojku Chandler zaljubio i koji je lik bio toliko popularan da je po njemu nazvana i određena frizura tri su pitanja koja na kvizu nećemo postaviti jer smo ih upravo bezveze potrošili u najavi.

Svaka ekipa željna sudjelovanja smije imati prigodnih šest članica ili članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam je potrebno za sudjelovanje okej je internetska veza. Ako volite najslavniji sit-com svih vremena, okupite vlastite prijatelje, rezervirajte petak navečer za dobru kvizašku zabavu i prijavite se klikom na ovu poveznicu:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje kviza. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u petak u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Ugnijezdite se u vaše omiljene naslonjače, pozovite ekipu na butelju vina ili se putem neke od dostupnih aplikacija povežite s udaljenim društvom koje dijeli vašu strast prema unagiju. Kako god odlučite zaigrati kviz, budite sigurni u jedno: bit ćemo ovdje za vas čak i kad kiša počne padati!

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u petak (11. 6.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) prisjetite se omiljene serije i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter