Jel' i dalje zima ili proljeće stiže: Kako god bilo, KRiP je sve bliže! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 10. 03. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Jel' i dalje zima ili proljeće stiže: Kako god bilo, KRiP je sve bliže!

Svaki radni tjedan volimo okruniti kvizaškim spektaklom! U nedjelju, 10. 3., s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo naš najnoviji kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca, uživat ćemo u novih stotinjak pitanja i osam kategorija, a za najbolje i najsretnije ekipe fenomenalne nagrade osigurali su naši pokrovitelji GRIF, Dr. Pigley, El Toro, Destilerija Perković i naš dragi domaćin Metropolis.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a kako biste osigurali stol za svoju ekipu, ulaznicu možete nabaviti odmah ovdje:

U 20:00 sati nastavljamo s tradicijom igranja online kvizova. 151. po redu izdanje Live stream Općeg KRiP-a trajat će devedesetak minuta, a ponuditi lijepo i zabavno razgibavanje mozga u društvu vaših najdražih. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter