Jedan oproštajni live stream kviz da vam kažemo hvala! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
subota, 16. 5. - internet

Jedan oproštajni live stream kviz da vam kažemo hvala!

Otkad smo još u prvoj polovici ožujka zbog cijele ove situacije morali nakon samo 40 dana aktivnog rada zatvoriti svoja vrata, svoju smo energiju i vrijeme usmjerili na izradu online kvizova s ciljem da kroz ovaj period izolacije zajedno s vama prođemo uz što više zabave, povezanosti i normalnosti. Trudeći se održavati KRiP-ov standardni ritam od jednog kviza tjedno, dosad smo izradili devet kvizova koji su se mogli odigrati diljem Hrvatske, a i šire.

Kako se opća situacija mijenja nabolje i svakodnevica se polako vraća u (nešto što liči na) normalu, i KRiP će se uskoro vratiti u klub Metropolis i nastaviti s radom. Djelomično zbog našeg laganog OCD-ja (9 je tako neokrugli broj), a još više zbog želje da se od naše publike kojoj Metropolis nije pri ruci oprostimo kako spada, odlučili smo organizirati još samo jedan, veliki, pozdravni kviz. Dragi kriperi, bili bismo jako sretni da nam poklonite još dva sata svojih života i zaigrate Oproštajni live stream – Opći KRiP #3.

Naš posljednji virtualni kviz općeg znanja i kulture održat ćemo u subotu, 16. 5., s početkom u 21:00 sat. Riječ je o besplatnom kvizu od sveukupno 70 bodova i pet uzbudljivih kategorija koji će trajati dva sata. Kviz ćemo emitirati putem Twitcha, platforme za prijenos videosadržaja, a nakon što se prethodno povežete sa svojim kvizaškim društvom (ili u kućanstvu, ili putem Skypea, Zooma, Discorda…), pratit ćete kviz na ekranu i odgovore zapisivati u obrasce koje ćemo vam poslati. Princip sudjelovanja vrlo je jednostavan:

1) prijavite svoju ekipu (od najviše pet članica/članova) putem ove prijavnice

2) primite našu potvrdu da ste zapisani s dva obrasca (jedan za prvi dio kviza, jedan za drugi)

3) okupite se ispred ekrana ili povežete s društvom malo prije početka emitiranja

4) u subotu u 21:00 kreće prijenos – igrate i nakon svakoga kruga kapetan/ica predaje obrazac vaše ekipe

5) toliko uživate da čak razmislite da jednom skoknete do Metropolisa na KRiP uživo!

Zbog vas smo se ovih mjeseci osjećali normalno i funkcionalno. Pridružite nam se na završnoj kvizaškoj fešti da vam pošteno zahvalimo!

Prijavite se na KRiP Newsletter