Jedan kviz da djeci uljepšamo Božić, drugi da sebi uljepšamo nedjelju! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
subota, 11. 12. - 20:00 online // nedjelja, 12. 12. - 19:30 Metropolis / 20:00 online

Jedan kviz da djeci uljepšamo Božić, drugi da sebi uljepšamo nedjelju!

Mjesec besplatnih KRiP-ovih kvizova otvaramo na najbolji mogući način: organizacijom besplatnog Općeg KRiP-a u Metropolisu i putem live streama u nedjelju, nakon što u subotu odigramo naš humanitarni kviz općeg znanja.

Počnimo od subote. U sklopu akcije Igračka jedna, prijatelja vrijedna, KRiP već tradicionalno u suradnji s Bedekovčanskom udrugom mladih (BUMA) organizira humanitarni kviz općeg znanja i kulture kojem je cilj skupljanje sredstava za djecu slabijeg imovinskog statusa. Prikupljeni novac bit će utrošen na kupovinu novih, edukativnih igračaka koje će mališanima definitivno uljepšati Božić. BUMA ovu akciju provodi još od 2012. godine, a mi je pratimo u koraku već treću godinu.

Za sve ljubitelje kvizova pripremili smo veseli kviz općeg znanja sastavljen od osamdeset pitanja tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih i nemogućih područja. Sudjelovanje na kvizu je besplatno, ali sve sudionike molimo da u božićnom duhu umjesto standardne kotizacije od 50 kuna po ekipi taj novac uplate direktno Bedekovčanskoj udruzi mladih. Ako vam je 50 kuna previše, uplatite koliko možete, vjerujemo da će klinci biti oduševljeni svakom kunom koja krene u njihovom smjeru. Svoju donaciju možete uplatiti na ovaj račun:

Bedekovčanska udruga mladih
HR2823600001101538171
Opis plaćanja: donacija za igračke

Kviz će se putem Twitch kanala emitirati u subotu u 20:00 sati, a svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba. BUMA je za najsretnije ekipe pripremila super nagrade, a sve što vam treba za igru stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim, uplatite donaciju za klince i prijavite svoju ekipu klikom na ovu poveznicu:

Nakon što djeci svi zajedno malo uljepšamo blagdane potrudit ćemo se sebi dodatno uljepšati vikend. U nedjelju, 12. prosinca, odigrat ćemo novo izdanje Općeg KRiP-a paralelno u zagrebačkom Metropolis Clubu i putem live streama. Kviz u Metropolisu počet će u 19:30 sati, njegova online inačica krenut će u 20:00, a kao što smo najavili – kvizovi su potpuno besplatni. Zbog ograničenog kapaciteta Metropolis Cluba sve zainteresirane pozivamo da svoje timove okupe što je prije moguće i prijave se preko ovog linka:

Iako je kviz besplatan, prijava je obavezna zbog ograničenog broja stolova u klubu, s obzirom na to da pazimo na preporučeni razmak i vašu sigurnost. Prijave za live stream izdanje kviza, s druge strane, nisu potrebne. U nastavku vam donosimo linkove na Twitch kanal na kojem će se kviz emitirati, kao i obrasce koji su vam potrebni za igranje kviza.

KANAL KVIZA

OBRAZAC – 1. DIO KVIZA

OBRAZAC – 2. DIO KVIZA

Uživajte u kvizovima, slušamo se u subotu i nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter