Jedan krivi korak i cijeli kviz je ćorak: KRiPTIDE - epizoda #1 - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
četvrtak, 3. 3. - 20:00 - online

Jedan krivi korak i cijeli kviz je ćorak: KRiPTIDE - epizoda #1

Pola godine nakon uspješne pilot epizode, vrijeme je da konačno lansiramo KRiPTIDE.

U suradnji s našim dragim partnerima iz The Garden Brewery, pozivamo vas da okupite ekipu i pridružite nam se na prvoj epizodi novog kviza iz KRiP-ove produkcije. KRiPTIDE je brz, jednostavan, dinamičan i vrlo napet kviz u kojem je svakoj ekipi put do pobjede otvoren, jednostavan i jasan – samo nemojte ponuditi pogrešan odgovor. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca, KRiPTIDE – epizodu #1 odigrat ćemo u četvrtak, 3. 3., s početkom u 20:00 sati putem live streama.

Sudjelovanje se ne naplaćuje i nikakva prijava nije potrebna.

Osnovna ideja ove 30-minutne kvizaške igre je ova: pred vama je 20 pitanja općeg znanja i kulture s ponuđenim A, B, C i D odgovorima. Sve ekipe koje sudjeluju odigrat će kviz do kraja, ali već prvi netočan odgovor izbacuje vas iz borbe za nagradu. Ekipa s najdužim nizom točnih odgovora pobjeđuje!

Naši pokrovitelji iz The Garden Breweryja za pobjedničku ekipu velikodušno su pripremili svoj veliki nagradni pivski paket pod imenom Classic Mix Box sastavljen od 24 komada njihovih najpopularnijih piva. Niste iz Zagreba? Nema problema. The Garden Brewery dostavlja.

Iako je KRiPTIDE zamišljen kao ekipni kviz (svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova), ništa vas ne sprečava da ga odigrate pojedinačno. Nakon što odigramo svih dvadeset pitanja, otići ćemo na kratku pauzu tijekom koje ćemo pregledati vaše odgovore i vidjeti je li ijednoj ekipi pošlo za mozgom odvojiti se od čopora. Po povratku s pauze, proći ćemo kroz točne odgovore i kod svakog pitanja naglasiti koliko je ekipa još ostalo u borbi za nagradu.

U slučaju da se tijekom kviza nijedna ekipa ne izdvoji kao jedina s najdužim nizom točnih odgovora, epizoda će završiti bez pobjednika i nagradni paket prebacit ćemo na iduće izdanje kviza. Ako dvije ili više ekipa točno odgovore na svih dvadeset pitanja, slijedi nam dodatna runda pripetavanja sve dok se ne dogodi jedan od dva scenarija: ekipe padnu na istom pitanju ili se jedna ekipa izdvoji kao pobjednička. Više o pravilima kviza slobodno pogledajte ovdje:

PRAVILA IGRE [PDF]

Kviz će se u četvrtak, 3. 3., s početkom u 20:00 sati emitirati na našem specijalnom Twitch kanalu. Sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza i pristup ovim linkovima:

KANAL NA KOJEM ĆEMO EMITIRATI

OBRAZAC ZA IGRU

Slušamo se u četvrtak!

Sljedeći kvizovi

Stalkajte KRiP na Facebooku

Pretplatite se na KRiP Newsletter