Ispecite kestene, skuhajte čokoladu vruću: KRiP stiže u Metropolis i u vašu kuću! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 14. 11. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Ispecite kestene, skuhajte čokoladu vruću: KRiP stiže u Metropolis i u vašu kuću!

Naslov je možda malo uznemirujuć, ali vijest koju donosimo je očekivana. U nedjelju, 14. studenog, opet ćemo naš kviz općeg znanja i kulture paralelno zaigrati u novozagrebačkom Metropolis Clubu i na live streamu.

Kviz u Metropolisu zaigrat ćemo u 19:30 sati, a zbog opće situacije i zdravog razuma drastično smo smanjili ionako smanjeni kapacitet kluba. Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a želite li rezervirati svoj stol, samo ispunite ovu brzinsku prijavnicu s naslovom “prijava za Metropolis”. Stolovi u klubu postavljeni su na pristojnom razmaku, sredstva za dezinfekciju dostupna su na nekoliko punktova, a na ulazu će vam naša termalna stanica izmjeriti temperaturu.

Važna napomena: ulaznice se kupuju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Gotovo u isto vrijeme – s početkom u 20:00 sati – odigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Kviz od osamdeset pitanja iz općeg znanja i kulture vodit će naš standardno sramežljivi kviz majstor. Svaka ekipa koja želi igrati smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti klikom na ovaj link:

Vidimo se i slušamo na samom kraju tjedna!

Prijavite se na KRiP Newsletter