Ili vrt u nedjelju ili live stream dan iza – nikad dosta KRiP kviza! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 5. 9. - 19:30 - The Garden Brewery // ponedjeljak, 6. 9. - 20:00 - internet

Ili vrt u nedjelju ili live stream dan iza - nikad dosta KRiP kviza!

U rujan smo odlučili zakoračiti dvostrukim programom.

U nedjelju, 5. rujna, s početkom u 19:30 sati u prekrasnom vrtu Garden Breweryja odigrat ćemo peto izdanje HALABUKE, kviza općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zaigrat ćemo novi zabavni kviz sastavljen od osamdesetak pitanja i osam kategorija. Uz standardne pubkvizaške “pitanje-odgovor” izazove, ponovno smo pripremili i nešto zagonetki, asocijacija i multimedijalnih zavrzlama od kojih vam mozak procuri na uši. Svaka ekipa željna sudjelovanja smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po glavi.

Odmah idući dan, u ponedjeljak, 6. rujna, s početkom u 20:00 sati ISTI TAJ KVIZ odigrat ćemo u online izdanju. Kodnog imena Live stream Opći KRiP #42, ovaj kviz vodit će jedan od najboljih zagrebačkih pubkvizaša Luka Puović Puc, a dok maksimalan broj članova u ekipi ostaje isti (pet), cijena je drukčija – ekipna ulaznica za live stream naplaćuje se okruglih 50 kuna.

S obzirom na to da je broj stolova u Gardenu vrlo ograničen, sve zainteresirane molimo da što prije okupe svoju ekipu i prijave se na kviz. Mjesta na live stream izdanju, dakako, nisu ograničena, ali vas svejedno potičemo da se prijavite što prije kako bi nama život u nedjelju i ponedjeljak bio malo lakši. 🙂

Važna napomena: ulaznice se kupuju isključivo online putem. Na samom kvizu u Garden Breweryju neće biti moguće kupiti fizičke ulaznice.

Ako želite sudjelovati na kvizu uživo u Gardenu ili na online izdanju dan kasnije, kliknite na odgovarajuću prijavnicu i osigurajte mjesto za svoju ekipu. Stol na HALABUCI #5 rezervirat ćete slanjem potvrde o plaćenim ulaznicama.

Vidimo se u nedjelju ili se slušamo u ponedjeljak. U oba slučaja – veselimo vam se!

Prijavite se na KRiP Newsletter