I dalje se preko Entrija ulaznica plaća: Naoštrite umove, KRiP se vraća! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 16. 04. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

I dalje se preko Entrija ulaznica plaća: Naoštrite umove, KRiP se vraća!

U nedjelju, 16. travnja, s početkom u 19:30 sati u novozagrebačkom Metropolis Clubu zaigrat ćemo naš novi veliki kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca zabavit ćemo se uz dvosatni set sastavljen od stotinjak pitanja, a za najbolje i najsretnije ekipe vrhunski nagradni fond pripremili su naši partneri GRIF, Pappar, Palačinke.hr, Ekipa Kombucha, Smashit, Lasertag Arena Zagreb i Metropolis Club.

Pravila igre dobro su poznata: svaka ekipa smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta Metropolisa sve zainteresirane pozivamo da stol za svoju ekipu osiguraju kupovinom ulaznice ovdje:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo putem Entrija. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije – u 20:00 sati – odigrat ćemo i online izdanje kviza. Pod vodstvom našeg prekooceanskog slavuja uživat ćemo u devedesetominutnom zagrijavanju vaših mozgova, a za najsretnije ekipe pripremili smo lijepe nagradne pakete. U duhu fer pleja, svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ulaznicu možete kupiti ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter