Hlada i osvježenja sad već ozbiljno fali, KRiP se povlači na odmor mali! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 09. 07. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Hlada i osvježenja sad već ozbiljno fali, KRiP se povlači na odmor mali!

Dragi naši,

u nedjelju, 9. srpnja, s početkom u 19:30 sati održat ćemo jedan oproštajni kviz općeg znanja u dobro nam znanom Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10). Pod vodstvom stand-up maga i skorašnjeg stanovnika Lastova Gorana Vugrineca, opustit ćemo se uz friško ispečen kviz sastavljen od stotinjak pitanja i desetak kategorija. Za najbolje i najsretnije ekipe, kao i uvijek, pripremili smo fenomenalan nagradni fond, a ovaj put su nam u tome pomogli GRIF, Pappar, El Toro, Green Cakes, Fuentes i Metropolis Club.

Svaka ekipa koja želi zaigrati našu oproštajku od sezone može biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po glavi, a zbog ograničenog broja stolova pozivamo vas da svoju ulaznicu nabavite što je prije moguće baš ovdje:

Pola sata kasnije – dakle, u 20:00 sati – odigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Tradicija koju smo započeli u nekim mračnijim vremenima nastavlja se dalje, a posljednji live stream kviz prije ljetne pauze vodit će dobro vam poznati umirujući glas našeg anonimnog radijskog voditelja. Svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 6.64 eura, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoju ekipu možete prijaviti kupovinom ulaznice ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju još jednom prije početka našeg ljeta!

Prijavite se na KRiP Newsletter