Gušt veliki, užitak čisti: Bez KRiP-a tjedan jednostavno nije isti! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 15. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 internet

Gušt veliki, užitak čisti: Bez KRiP-a tjedan jednostavno nije isti!

Jučer smo uživali na našem novom kvizaškom druženju, a danas je već vrijeme za najavu sljedećega! U nedjelju, 15. listopada, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) ćemo se super zabaviti na novom Općem KRiP-u, našem dvosatnom kvizu općeg znanja i kulture. Pod vodstvom stand-up maga Gorana Vugrineca razgibat ćemo moždane stanice sa svježih stotinjak pitanja, a za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo vrhunski nagradni fond koji su osigurali naši dragi partneri.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 2.65 eura po čovjeku, a zbog ograničenog kapaciteta osigurajte mjesto za svoju ekipu kupovinom ulaznice ovdje:

U 20:00 sati ponovno ćemo kviz emitirati i putem Twitcha za sve naše prijatelje i prijateljice kojima Metropolis nije pri ruci. Uz ugodan radijski glas našeg anonimnog slavuja, odigrat ćemo Live stream Opći KRiP #132, veseli kviz od devedesetak minuta, a ekipnu ulaznicu po cijeni od 6.64 eura za svoju maksimalno peteročlanu ekipu možete nabaviti ovdje:

Jedva vas čekamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter