Godišnji vam je daleko i loše ste volje? Uz KRiP je sve barem malo bolje! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 26. 6. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Godišnji vam je daleko i loše ste volje? Uz KRiP je sve barem malo bolje!

Posljednju nedjelju u lipnju proslavit ćemo novom feštom općeg znanja i kulture.

U nedjelju, 26. lipnja, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo 66. izdanje Općeg KRiP-a. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca iz LAJNAP kolektiva zabavit ćemo se uz novi set od stotinjak pitanja raspoređenih u desetak kategorija, a uz nešto više od dva sata super kvizaške zabave očekuje vas i nevjerojatno dobar nagradni fond za koji su se pobrinuli naši dragi pokrovitelji.

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po čovjeku, a kako biste ugrabili stol na kvizu dovoljno je prijaviti svoju ekipu putem ove prijavnice i poslati nam potvrdu uplate nakon što vam stigne naša ponuda:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

S odmakom od pola sata – dakle, u 20:00 – odigrat ćemo i online izdanje istoga kviza. Live stream Opći KRiP #77 vodit će naš interni voditelj svilenoga glasa, a pravila igre su vrlo jednostavna: svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite tim, rezervirajte nedjelju navečer za KRiP i prijavite se ovdje:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter