Godinu dana od prvog live streama, želju za društvom KRiP još uvijek ima! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 25. 4. - 20:00 - internet

Godinu dana od prvog live streama, želju za društvom KRiP još uvijek ima!

25. travnja prošle godine, dok smo se tek počeli navikavati na život u društvenoj izolaciji, održali smo naše prvo ikad live stream izdanje kviza općeg znanja i bilo nam je fenomenalno. Točno godinu dana kasnije odigrat ćemo 28. po redu online izdanje KRiP-a i sve vas pozivamo da nam se pridružite na proslavi ove sentimentalne obljetnice.

U nedjelju, 25. travnja, s početkom u 20:00 sati zaigrat ćemo novi Live stream Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture. Pod vodstvom našeg omiljenog stand-up komičara koji baca loše šale, Gorana Vugrineca, uživat ćemo u dvosatnom kvizu sastavljenom od osamdesetak pitanja podijeljenih u sedam kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od Andrije Mohorovičića i Azteka do Zokija Milanovića i zydeco glazbe. Uz standardne pubkvizaške “pitanje-odgovor” izazove, pripremili smo i solidan broj asocijacija, zagonetki, pjesama Petra Graše i Paintovih uvreda za oči i razum.

Svaka ekipa koja želi zaigrati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za kvizaško uživanje je stabilna internetska veza. Okupite tim, rezervirajte dva sata za KRiP i prijavite se putem ove poveznice:

Odmah nakon prijave dobit ćete našu službenu ponudu po kojoj ćete jednostavno uplatiti kotizaciju za igranje KRiP-a. (Molimo vas da ne plaćate Revolutom zbog velikih naknada koje nam banka naplaćuje za takve transakcije i molimo da plaćate u kunama, opet zbog problema s bankom.) Nakon što nam pošaljete potvrdu plaćanja, na vašu adresu stići će račun te obrasci za igru (po jedan za svaki dio kviza) i link na Twitch kanal na kojem će biti prijenos. Kviz će se emitirati u nedjelju u 20:00 sati – dovoljno je da se spojite bar par minuta prije i eventualno refreshate stranicu da se uključite u prijenos. Nakon što odigramo pojedini krug, kapetanice ili kapetani vaših ekipa predat će obrazac s odgovorima svoje ekipe nama na ispravljanje. Nakon kratkih pauza iza svakog dijela kviza proći ćemo kroz točne odgovore, a konačnu rang listu objavit ćemo na našoj Facebook stranici oko podneva idući dan.

Sjednite s dragim vam društvom ispred televizora, dovedite i neprijatelje da ih izazovete na dvoboj, a imate i cijelu galeriju aplikacija za dalekometnu komunikaciju kojima se možete povezati s Posvojnim pridjevima koji uništavaju asocijacije ili kako se već zove vaša uobičajena ekipa za igranje pub kvizova. Kako god odlučite zaigrati KRiP, probat ćemo vam skrenuti misli s kovida na Ovida i Beroša na Boroš.

Kratke upute

1) prijavite svoju ekipu ispunjavanjem ove prijavnice

2) primite potvrdu i službenu ponudu po kojoj uplatite kotizaciju i pošaljete nam potvrdu plaćanja

3) nakon slanja potvrde, dobijete naš račun, obrasce za igru i link na kojem će biti kviz

4) povežete se s ekipom ili okupite ukućane pred ekranom malo prije 20:00 u nedjelju (25. 4.)

5) gledate i slušate kviz na Twitchu točno u 20:00 i šaljete nam svoje obrasce nakon što odigramo pojedini krug

6) malo razgibate mozak i super se zabavite!

Prijavite se na KRiP Newsletter