Gdje je Zlarin, tko je Vera Farmiga: U Metropolisu kreće kvizaška liga! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 02. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Gdje je Zlarin, tko je Vera Farmiga: U Metropolisu kreće kvizaška liga!

Po rasporedu stiže nam prvi kviz općeg znanja u listopadu, a već s njim dolaze i neki noviteti.

U nedjelju, 2. listopada, s početkom u 19:30 sati u Metropolis Clubu (Avenija Dubrovnik 10) zaigrat ćemo veseli i šareni kviz općeg znanja pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca. Riječ je o standardno zabavnom i opuštenom kvizu na kakve nas je naša produkcija i naviknula, ali ono što je novo jest da ćemo tim kvizom započeti Jesenski KRiP, našu ligu sastavljenu od 12 kola koju ćemo podjelom medalja okončati pred Božić.

Osim što ćemo, kao i uvijek, najbolje i najsretnije ekipe nagraditi genijalnim nagradnim fondom, svakoj ekipi ćemo na temelju njezina plasmana dodijeliti i određen broj bodova za ligašku tablicu. Ekipa koja nakon 12 kula bude imala najveći broj bodova bit će proglašena pobjedničkom ekipom Jesenskog KRiP-a i kući će ponijeti lijepe suvenire na svoj trijumf.

Nagradni fond kojim nagrađujemo pet-šest ekipa na kvizu omogućili su naši patneri pivovara Grif, Pappar, Palačinke.hr, pizzeria Toccare, Green Cakes, Laser Tag Arena Zagreb i Metropolis Club. Pravila za sudjelovanje vrlo su jednostavna: svaka ekipa koja želi igrati KRiP smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a zbog ograničenog broja mjesta ohrabrujemo vas da se okupite i prijavite klikom na ovu prijavnicu:

Važno: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

Pola sata kasnije odigrat ćemo i online izdanje istoga kviza za sve ekipe kojima je draže okupiti se pred vlastitim ekranima. U 20:00 sati počet će Live stream Opći KRiP #89, a kao i obično pripremili smo vam solidnih sat i pol razgibavanja moždanih vijuga. Rezultati live stream kvizova ne ulaze u kvizašku ligu, ali to ne znači da ćemo se išta manje zabaviti.

Svaka ekipa smije imati maksimalno pet članica/članova, ekipna ulaznica naplaćuje se 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Svoj tim prijavite ovdje:

Veselimo vam se u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter