Gdje je rođen Kolumbo, što je u arhitekturi friz - nedjelja je idealna za novi KRiP kviz! - KRiP - Uznemirujuće dobri kvizovi
nedjelja, 3. 10. - 19:30 Metropolis // 20:00 online

Gdje je rođen Kolumbo, što je u arhitekturi friz - nedjelja je idealna za novi KRiP kviz!

U nedjelju, 3. listopada ponovno ćemo na dva fronta organizirati Opći KRiP, naš kviz općeg znanja i kulture.

Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca u klubu Metropolis ćemo s početkom u 19:30 sati odigrati 34. izdanje općega kviza. Čeka vas novi set od stotinjak pitanja i sveukupno devet kategorija tijekom kojeg ćemo ispitati vaše znanje iz svih mogućih područja od algebre i amnezije do zlatnog retrivera i Zoidberga, a u suradnji s našim dragim pokroviteljima za najbolje i najsretnije pripremili smo super nagrade.

Važna napomena: ulaznice se prodaju isključivo online putem. U Metropolisu neće biti moguće kupiti fizičku ulaznicu.

S obzirom na to da pazimo na komociju i sigurnost posjetitelja, vrijedi spomenuti da su stolovi postavljeni na pristojnom razmaku, sredstva za dezinfekciju dostupna su na više punktova u klubu, a na ulazu će svoj posao odrađivati naša termalna stanica.

Svaka ekipa smije biti sastavljena od minimalno dvije i maksimalno pet osoba, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi. Ako želite zaigrati Opći KRiP #34, okupite ekipu i prijavite se klikom na ovu poveznicu:

Gotovo istovremeno s kvizom u Metropolisu igrat će se i online izdanje istoga kviza. U nedjelju u točno 20:00 sati zaigrat ćemo 45. izdanje Live stream Općeg KRiP-a pod vodstvom iskusnog kvizaša Luke Puovića, koji će vas provesti kroz osamdeset pitanja i osam kategorija provjere opće kulture.

Svaka ekipa može biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ekipna ulaznica naplaćuje se okruglih 50 kuna, a sve što vam treba za sudjelovanje stabilna je internetska veza. Okupite svoj tim, rezervirajte nedjelju za KRiP i prijavite se putem ove prijavnice:

Vidimo se i slušamo u nedjelju!

Prijavite se na KRiP Newsletter